2020. február 16., vasárnap

Mariana Zapata - Szívvel a falnak

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Oldalak száma: 608

Eredeti cím: The ​Wall of Winnipeg and Me

Kiadás éve: 2019

Sorozat: önálló kötet


Fülszöveg: Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig. Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben. A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni. Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar? Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között. Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc. Éld át a tüzét!



Character Inspiration    #footballromance #sportromance #collegeromance #newadultromance  #AmericanFootballVéleményem: Nagy izgalommal vártam Mariana Zapata tollából a Szívvel a falnak című kötetet. Alig vártam a könyv megjelenését, hogy minél előbb a kezemben tarthassam. A fülszöveg nagyon meggyőzött.  Egy érdekházasság két olyan ember között, akik amúgy éppen hogy megférnek egymás mellett? Jöhet! Persze az is hozzátesz az egészhez, hogy főszereplőnk sportoló, pontosabban amerikai focista, szóval  nem lehet ez rossz! Lássuk, milyen is volt a Szívvel a falnak valójában!

A sztoriról dióhéjban annyit, hogy Vanessa bejárónőként dolgozik a híres focista Aiden Graves-nél, aki egy elég magának való, szexi, vegetáriánus főnők. S bár Vanessa már több éve dolgozik nála, legtöbbször semmibe vette a lányt, nem beszélgetett vele, ami nem is lett volna baj, ha nem beszélte volna ki őt a háta mögött. Ám fültanúja lesz azon csúnya szavaknak, amiket nem kellett volna hallani. Ezután azonnal hatállyal felmond. Aiden azonban kénytelen Vanessával házasságot kötni, különben ki is utasíthatják az országból.

Nike Football - Marcus Eriksson #eriksson #football #marcus #NikeA történet kezdete nagyon tetszett. Vanessa a maga nemében aranyos és szimpatikus főszereplőnő volt, akinek csípős beszólásai/gondolatai jól elszórakoztattak. Nem kellett sokat várnunk arra, hogy szereplőink összevesszenek. Aiden meg elég titokzatos, szexi, tökfilkó volt, s én magam is Vanessával együtt haragudtam a férfi érzéketlensége miatt.

Alapvetően azonban azt kell mondanom, hogy a könyv bár érdekes volt, s egy oldalát sem untam, aránytalanul hosszúra sikerült. Fele ennyi oldalban meg lehetett volna oldani ezt a történetet. S azt gondolnánk, hogyha már 600 oldal, akkor legalább rengeteg eseménynek lehettünk tanúi, jól és alaposan megismerhettük a szereplőket, ám ez egyáltalán nem volt igaz.

Best Affordable Las Vegas Wedding Packages | Elopement Package in VegasA történet 95%-a Aiden óriási házában játszódott. Alapvetően kevés szereplőt vonultatott fel a Szívvel a falnak, de sajnos őket sem sikerült hathatósan megismernünk. Itt elsősorban Aiden-re a főszereplőre gondolok. Ugyanis bár megfigyelhető volt nála a jellemfejlődés, a könyv kis részét tette ki a róla, vele kapcsolatos információk. Jól nem sikerült megismernem. Annyival jobb lett volna ez a könyv, hogyha az ő szemszögéből is olvashatunk!
Ettől függetlenül tetszett Mariana stílusa, a történetvezetése is, habár azt lassúnak és vontatottnak éreztem. Tetszett az író humora, mind a helyzet, mind a jellemkomikum a helyén volt. Szívesen olvasnék még tőle a jövőben!

Pretty pretty please can I get a puppy under the tree for christmas??
Egyetlenegy kivetnivalóm a romantikus, erotikus jelenetekben van. Pontosabban annak hiányában. A könyv borítóján a „tantrikus” szót sikerült nagyon félreértelmeznem, megtévesztő volt. Nem akarok spoilerezni, de azt azért szeretném elárulni, hogy bármiféle előrelépésre a kötet utolsó fejezeteiben számíthat az ember. Persze kapcsolatuk és érzéseik egyfolytában, szépen lassan alakulnak, de mindketten bizonytalanságot mutatnak, melynek eredménye, hogy nem mernek lépni, egészen a legvégéig.
A történet lezárásával azonban nagyon elégedett vagyok. Olyan habos babos cuki véget kaptunk, ami megmelengette a szívemet. Korrekt befejezés, mindenkinek ajánlom!

Értékelésem: Összességében nem egy rossz könyv, lekötött, szórakoztatott, de nem hozta azt a szintet, amit én vártam. Ennél sokkal eseménydúsabb, fülledtebb történetre számítottam, de sajnos nem azt kaptam. A szereplők szimpatikusak, kedvelhetőek voltak, ám nem sikerült kellően megismernem őket. Kíváncsian várom Mariana Zapata további műveit, ugyanis az írónő stílusa tetszett. Ajánlom!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.