2019. szeptember 15., vasárnap

Elle Kennedy - A pont

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Oldalak száma: 416

Eredeti cím: The Score

Kiadás éve: 2018

Sorozat: Off-Campus 3.

Fülszöveg: Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával. De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani. Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.




Véleményem: Elle Kennedy az egyik kedvenc írónőmmé nőtte ki magát, miután olvastam a Off-Campus sorozat első két kötetét. Mind Az üzlet, mind A baklövés telitalálat volt számomra, így nem is volt kérdéses, hogy a sorozat több részét is magaménak fogom tudni. Lássuk, milyen is volt A pont valójában!

Az első két részből már jól megismert Deanné lett ezennel a főszerep. Már kíváncsian vártam, hogy mikor is olvashatom majd az ő történetét, hisz én már az eddigi részekben nagyon megkedveltem. Dean, egy laza, nőcsábász, aki minden partnerével tisztázza a felállást, mielőtt lefekszik velük. Ő ugyanis csak alkalmi partnereket keres, barátnőt, kapcsolatot semmiképpen sem. Ám, amikor Allie megjelenik a házában, minden megváltozik. És egy kis fűnek és piának köszönhetően hamar egy ágyban találják magukat. Ám valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a fiú nem tudja elfelejteni azt az estét, és magát Alliet sem, így SMS-ek révén folyton újabb kalandra hívja a lányt…

 Mint már említettem, az előző részekben nagyon megkedveltem Deant, a pimaszságát, az őszinteségét, és a bajtársiasságát a barátai iránt. Rengeteg jó jelenete volt a sorozat előző köteteiben is, így kíváncsian, ám félve vártam a saját könyvét. Szerencsére félelmeim hiábavalónak bizonyultak, hisz Elle Kennedy egy olyan történettel rukkolt elő, amely nem is passzolhatott volna ennél jobban főszereplőnk személyiségéhez. Míg Garett és Logan történetében elsősorban a lányok természete, fellépése volt, amihez férfi karaktereink vonzódtak, úgy ebben a kötetben sokkal inkább a külső borítás, és persze kettejük együttléte határozta meg Dean és Allie kapcsolatát. Legyünk őszinték, mindketten nagyon élvezték a szexet, így többet akartak belőle…

Dean és Allie kapcsolata rendkívül gyorsan elkezdődik. Kettejük első együttlétéig nem kell sokat várnunk. A történet ebből kifolyólag viszonylag gyorsan haladt. A romantikus és erotikus jeleneteket illetően Ellét nagy dicséret illeti. A pontban elsősorban a testi szerelemmé a főszerep, ám a romantikus alkatú embereknek sem kell csüggedniük. Szereplőink között fokozatosan kialakult az a kötődés, együttérzés, őszinteség, ami minden kapcsolatnak az alapja. Egy idő után már csak azért voltak együtt, hogy ne legyenek külön.
Emellett az a bizonyos humor, ami áradt a könyvből, tette számomra felejthetetlenné A pontot. Elle humorában ugyan eddig sem volt kétségem, ám azok a szituációk, amiket ebben a történetben alkotott, mindent vittek. Főleg az a bizonyos kádas jelenet, ahol Dean és a vibrátor képe tárult a barátai elé. Úgy szakadtam a nevetéstől, azt hittem megfulladok. És persze a szereplők közti szócsaták is izgalmassá, viccessé tették a könyvet.

#Music #musicals #musicaltheatre #theatre #theatrelife #blog #blogger #blogging #broadway #broadwaymusicalsMindig is nagyon szerettem a váltott szemszöges történeteket, mint amilyen a Off-Campus sorozat kötetei is. Hol Dean, hol Allie szemeink keresztül ismerhettük meg közös történetüket és az érzéseiket. Mondanom sem kell, hogy Dean szemein keresztül látni a világot számomra sokkalta érdekesebb volt.

A végén pedig annyi minden történt, hogy csak kapkodtam a fejem. Egyik sokk ért a másik után, és magam is meglepődtem a dolgok nem várt alakulásán. Az a bizonyos haláleset, illetve Dean viselkedése nagyon meglepett. Ellének sikerült egészen a legvégéig fenntartania a figyelmet, egy rendkívül szórakoztató történettel, amit még újra fogok olvasni a jövőben! Mindenkinek nagyon ajánlom!

Értékelésem: Elle Kennedyben megint nem csalódtam. A pont hozta azokat az elvárásokat, amelyeket vele szemben támasztottam. Vicces, humoros, könnyed, laza kötet volt, tele erotikus és romantikus jelenetekkel. Dean személye megfűszerezte a történetet. És kaptunk egy olyan utolsó jelenetet, amely a sorozat utolsó részére, A cél-ra egy elég ütős bepillantást ad. Mindenkinek nagyon ajánlom, nem fogtok csalódni benne.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.