2015. január 2., péntek

2015 Évkezdő Book Tag

Előszőr is szeretném megköszönni Gabi10 -nek, a Me and the books szerkesztőjének a jelölésért. Mint mindig, most is nagyon szívesen csinálok, töltögetek ki Book Tageket. És, ez lesz az első bejegyzésem is ebben az évben. Remélem, hogy minnél többen meg fogjátok csinálni, akár a blogotokon, akár itt kommentban megírjátok a válaszokra a kérdéseiteket. Az én kihívottjaim ZeiminnAnitiger és Amadea, remélem megcsináljátok és élvezni is fogjátok!! Ezzel is szeretnék nagyon boldog, könyvekben gazdag új évet kívánni! :) 
Na, kezdjünk is bele!! ;)


1.Hány könyvet szeretnél elolvasni a 2015-ös évben?

Nyilván minél többet. XD  Az lenne a legjobb, hogyha az összeset egyszerre olvashatnám el, akkor nem lennék ennyire lemaradva az olvasmányaimmal. De, mivel ez nem lehetséges, ezért az mondanám, hogy 100 könyvet minimum szeretnék teljesíteni, ez ugyanis a 204-es évben nem jött össze nagy fájdalmamra. :(

2.Új évi fogadalmak a könyvekkel kapcsolatban...?

Minél többet elolvasni! Nem, azért nem... Szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a blogomra. Illetve szeretnék több  magyar írótól olvasni. A. O. Esther értékelésekre már biztos, hogy számíthattok tőlem, ugyanis Eszterrel már beszélgetünk a közös együttműködésről!! :D Úgyhogy remélem kíváncsiak vagytok arra, hogy milyenek a könyvei Eszternek, mert olvasni fogtok róla! ☺
Illetve több sci-fit szeretnék a kezembe venni. És Jane Austentől is akarok végre olvasni egy-két kötetet. Remélem, hogy össze fog jönni!! :D

3.Melyik az a könyv(csak egy konkrét!) amit biztosan elolvasol idén?

Ez szerintem Marissa Meyertől (az egyik kedvenc írónőmtől) a Scarlet lesz, ami amúgy már ott csücsül a polcomon, és remélhetőleg még a hétvégén olvashattok róla egy kritikát.

4.Mely trilógiát/sorozatot fejeznéd be ebben az évben?

A Luxen sorozat utolsó részét szeretném már nagyon kiolvasni, illetve ha trilógiáról van szó, akkor az Angyali gonosz 3. része az, amire már nagyon vágyom.

5. Ha már trilógiáknál/sorozatoknál tartunk, melyik trilógiába vagy sorozatba (mindegyikből max. 2) kezdenél bele?
A. O. Esther Elveszett lelkek, illetve a Gombnyomásra trilógiája az, amibe nagyon szeretnék belekezdeni. On Saitól még a Calderon az, amit ki szeretnék végezni mindenképpen ez évben. Briggid Kemmerertől pedig a Storm sorozat izgatja nagyon a fantáziámat.

6.Melyik egyrészes könyvet/kétrészes könyvet(max.3) olvasnád el 2015-ben?

Az önálló könyvek nagy híve vagyok, hiszen akkor pár pillanat alatt hamar megtudod, hogy mi lett a vége annak a bizonyos történetnek, amibe éppen belelovaltad magad. A sorozatoknak pont ez a hátránya, hogy évekig vársz a végére.
Az önálló könyvek közül ezek érdekelnek: Éva & Ádám;  Kísértés Rt. és az Altatódal.

7.Válassz két olyan könyvet,amit csak azért szeretnél elolvasni,mert jókat hallottál róla!

Ez On Saitól a Calderonra illik nagyon. Nagyon sokan ajánlják köztük az anyukám is, szóval tényleg muszáj már elolvasnom.
A másik pedig nem más, mint Sherry Gammontól a Szerethetetlen. Éppen a tegnapi nap kaptam egy nagyon aranyos kommentet, melyben nagy szeretettel ajánlották ezt a könyvet. Szóval ez is! :D

8.Válassz két olyan könyvet, amit a borítója miatt fogsz elolvasni!

Húú! Nem igazán szoktam így ítélni, de Lauren Oliver Rekviem, illetve Licia Troisi Égvilág sorozatának borítóit imádom, és mindenképpen el szeretném őket olvasni. :D ♥Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm véleményed
~ Angie ~