2019. november 27., szerda

Emma Chase - Felséged szolgálatában


Kiadó: ÁLOMGYÁR KIADÓ

Oldalak száma: 354

Eredeti cím: Royally Endowed

Kiadás éve: 2019

Sorozat: Uralkodj magadon 3.

Fülszöveg: Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús – de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt?Pokolian szexi. És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára. Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe – akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán. Logan számára Ellie csak a munkája része volt – a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre. Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet. De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie megtanulja, hogy a legédesebb szerelmet a legnehezebb elengedni.



Véleményem: Emma Chase-től volt szerencsém már olvasni. A sorozat első része, Az egy ágyban a herceggel szintén nagyon tetszett, így nem is volt kérdéses az, hogy a sorozat többi részét is meg fogom kaparintani. Mivel a sorozat részei önállóan is megállják a helyüket, az első rész után a harmadik kötettel folytatom Wessco történetét.

Az alapsztoriról annyit, hogy adott számunkra Ellie, aki amúgy az első részben megismert Olivia húga. Ellie ugyanúgy belecsöppent a hercegség, ruhák, tiarák világába, nővére által. Ám mint tudjuk a gazdagságnak és hírnévnek nem csak jó, hanem rossz oldalai is vannak. Emiatt neveznek ki mellé egy testőrt, Logant, akinek óvni kell a lányt mindenféle veszélytől. Ám ahogy egyre több időt töltenek együtt, majd külön, úgy alakulnak ki kettejük közt érzések.

Wedding PhotographyEllie már az első kötetben a szívemhez nőtt, hisz volt benne valamiféle báj, valami természetesség, ami miatt nem lehetett őt nem imádni. Örültem, hogy kapott egy külön történetet, annak még jobban, hogy Logant kapta társul hozzá.
A könyvnek keretes szerkezete van. Élből a legelső fejezet bemutatja a jelent (a történet végét), ami nem kicsit csigázz fel minket. Egy nagy veszekedés, elfojtott érzelmek felszínre kerülése, és valami, amit a szereplőnk meglát, de vajon mi lehet az? Ezután visszakerülünk az öt évvel ezelőtti múltba, hogy végig követhessük azt az utat, mely ahhoz a bizonyos jelenthez vezetett a legelején.

Személy szerint nekem tetszett, hogy ugráltunk az időben. Hogy láthattunk azt a folyamatot, azokat a történéseket, melyek közelebb hozták szereplőinket. Melyek kiváltottak belőlük valamilyen érzéseket. Emellett külön imádtam, hogy váltott szemszögben íródott a könyv. Mind Logan, mind Ellie gondolataiba beleláthattunk. Megérthettük az érzéseiket, a döntéseiket, a cselekedeteiket. Vagy éppen azt, hogy miért nem cselekedtek.
Mindeközben nem lettek elfelejtve a mellékszereplők, illetve az előző könyvben megismert szereplők sem. Mindig tudtuk, hogy kivel mi történt, és alapvetően ők is szerves részét képezték a történetnek. Ők ugyanolyan ráhatással voltak a cselekmény vonalára, mint maguk a főszereplők.

Logan személyében kaptunk egy olyan férfifőszereplőt/főhőst(?), akit Elliehez hasonlóan csak szeretni lehetett. Emellett egy jó NA regényhez híven Logannek bonyolult múltja, bonyolult családi kapcsolatai is voltak. Enyhén kisebbségi komplexusosnak is mondanám, de ettől még nagyon egyben volt a szíve. A szeretete, szerelme szinte sugárzott a könyv lapjaiból. Már alig vártam, hogy a cselekmények fordulatot vegyenek, s párosunk végre összejöjjön.

Erotikus kötet lévén itt sem lesz hiány lepedőakrobatikából. Ám szereplőink románca sokkal inkább a lelki egyesülés felé ment el. Az, ahogy egymással bántak, beszéltek, megértették egymást, valamint bátran kiálltak egymás mellett, elmondhatatlanul aranyossá tette őket. Öröm volt róluk olvasni. Volt is egy jelenet, amin személy szerint elsírtam magam, annyira átjöttek Logan érzései.

 Hogy ne csak cukorszirupot kapjunk, Emma igyekezett egy kis izgalmat is csempészni a könyv lapjaiba, egy zaklatón keresztül, aki a királyi család testi épségét fenyegeti. Volt izgulás a vége felé, nem mondom.
A történet befejezése nagyon is korrektül sikerült. Jó adag édesebbnél édesebb jelenetekkel halmozott el minket Emma, amit az epilógusával csak tetézni tudott. Alig tudtam abbahagyni a mosolygást, amikor az öt évvel későbbi történésekről olvastam. Nagyon ajánlom!

Értékelésem: Nagyon tetszett! Meg volt benne minden, amire egy jó könyvnek szüksége van. Szerethető karakterek, szexi férfifőszereplő, romantika mindenekfelett, izgalom, feszültség. Végén pedig a boldog, elégedett mosoly az olvasó arcán. Nagyon ajánlom mindenkinek! 😊




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.